Heerlijke producten in een uniek kader

Warme bakker met passie voor het vak

Op zoek naar een warme bakker in Antwerpen? Kom dan zeker eens langs bij The Bakery. We verwelkomen onze klanten in een karaktervol pand gelegen op de gezellige site van Brouwerij De Koninck. De favoriete halte voor bier en brood.

Expertise en vakmanschap

Even kort wat geschiedenis. Warme bakker Kenney Van Hoorick werd na zijn koksopleiding gebeten door de passie voor brood en banket. Hij leerde het vak bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld. Kenney bakt niet zomaar brood. Hij blijft trouw aan de rijke Franse tradities en werkt vooral met zuurdesem en natuurlijke gist.

Tijdloos lekker

The Bakery van Kenney Van Hoorick verwelkomt zijn klanten in een warm interieur met een moderne tint. Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood. Daarom hebben we een rustieke broodoven in de zaak staan, waar ook effectief in gebakken wordt. We bakken elke dag meer dan 10 soorten broden, zoals bierbrood, zuurdesembrood en steengemalen brood. Neem ook een kijkje op onze pagina culinair nieuws en links.

THE BAKERY

ANTWERPEN ( stadsbrouwerij de koninck)

Boomgaardstraat 1 tel: +32 (0 ) 3 230 12 01
info@thebakery-bdk.be   www.thebakery-bdk.be