Heerlijke producten in een uniek kader

Neem hier contact op met The Bakery Van Kenney Van Hoorick.

Hier kan u The Bakery van Kenney Van Hoorick in Antwerpen contacteren, een ambachtelijke warme bakker. De site van Brouwerij De Koninck is een echte troef. Kom zeker eens langs en snuif de sfeer op van dit uniek stukje stad.

Een prachtig decor

In het warme en sfeervolle interieur van dit karaktervol pand gaat Kenney Van Hoorick elke dag gepassioneerd aan de slag om zijn klanten het lekkerste brood aan te bieden. In de toog vindt u een ruim assortiment ambachtelijke broden met dagverse ingrediënten, zoals ondermeer bierbrood, zuurdesembrood en steengemalen brood. We brengen bovendien elke week een nieuw soort brood op de plank. Naast The Bakery van Kenney Van Hoorick kan u op de site ook ambachtelijke kaas, een stukje heerlijk vlees en bio-groenten kopen.

Vaste trouwe klanten

The Bakery heeft heel wat vaste en trouwe klanten die hier graag weerkeren. Zowel buurtbewoners als klanten buiten de regio van Antwerpen weten de kwaliteit van het versgebakken brood en de verfrissende creativiteit van Kenney Van Hoorick enorm te smaken. Ook de vlotte en klantvriendelijke service zijn belangrijke pluspunten van deze warme bakker. Proef zeker de verschillende, unieke zuurdesembroden. Een aanrader!

Contact opnemen

Bezoek zeker onze pagina culinair nieuws. Nog vragen? Of een bestelling plaatsen? Neem dan nu hier contact op. Of breng een bezoek aan onze bakkerij. We toveren telkens opnieuw een verrassend brood op tafel!

THE BAKERY

Antwerpen ( stadsbrouwerij de koninck)
Boomgaardstraat 1 - Belgie -  ligging
info@thebakery-bdk.be
tel: +32 (0 ) 3 230 12 01
BTW: BE00652 927 388

Openingsuren

maandag gesloten
dinsdag - vrijdag 07.30u - 18.00u
zaterdag 07.30u - 17.00u
zondag 07.30u - 13.30u

 

Contactformulier