Zin in een lekker ambachtelijk brood? In Antwerpen moet u dan eens langskomen The Bakery. Warme bakker Kenny verwelkomt zijn klanten in een karaktervol pand gelegen op de gezellige site van Brouwerij De Koninck. De favoriete halte voor bier en brood.
Expertise en vakmanschap
Even kort wat geschiedenis. Warme bakker Kenney Van Hoorick werd na zijn koksopleiding gebeten door de passie voor brood en banket. Hij leerde het vak bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld. Kenney bakt niet zomaar brood. Hij blijft trouw aan de rijke Franse tradities en werkt vooral met zuurdesem en natuurlijke gist.
Tijdloos lekker
The Bakery van Kenney Van Hoorick verwelkomt zijn klanten in een warm interieur met een moderne tint. Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood. Daarom heeft hij een rustieke broodoven in de zaak staan, waar ook effectief in gebakken wordt. The Bakery bakt elke dag meer dan 10 soorten broden, zoals bierbrood, zuurdesembrood en steengemalen brood. Het is dus simpel: voor lekker ambachtelijk brood in Antwerpen: The Bakery.
Warme bakker bij Brouwerij De Koninck
Hebt u de vernieuwde Brouwerij De Koninck in Antwerpen al bezocht? Nog niet, dan moet u dat zeker eens doen. U hebt er heel wat ambachtelijke winkels met dagverse producten. Zo is er naast The Bakery onder meer The Butcher’s Store, kaaswinkel Only Cheese en uiteraard de Antwerpse stadsbrouwerij De Konick. U vindt er tal van lekkernijen onder één dak. Allemaal gemaakt met liefde en passie voor het vak.