Ambachtelijke bakker

The Bakery is een ambachtelijke bakker uit Antwerpen die elke dag alles op alles zet om u liefdevol gekneden en versgebakken aan te bieden. Amabchtelijke bakker Kenney bakt niet zomaar brood. Hij blijft trouw aan de rijke Franse tradities en werkt vooral met zuurdesem, natuurlijke gist en andere dagverse ingrediënten. Hij leerde zijn stoel bij Domestic, de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld.

Hoe herken je een ambachtelijke bakker?

Een ambachtelijke bakker bakt al zijn broden zelf. Zo ook Kenny. Hij gaat elke dag gepassioneerd aan de slag om zijn klanten het lekkerste brood aan te bieden. Met dagverse ingrediënten bakt hij verschillende soorten ambachtelijke broden zoals bierbrood, zuurdesembrood en steengemalen brood. Hij bakt alle broden ter plaatse.

Puur natuur

Deze ambachtelijke bakker werkt vooral met zuurdesem. Zo’n brood moet na het kneden 34 tot 36 uur in de frigo rijpen. Dat komt de smaak en de positieve kwaliteiten van het brood alleen maar ten goede. Alles wat u proeft, is puur natuur.

Deze warme bakker uit Antwerpen staat steeds klaar voor u. Kom gerust eens langs.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site